Novinky — 14. července 2021

Karlovarská voda léčí

Karlovarské prameny doporučuje řada odborníků po celém světe.

unikátní karlovarské minerální prameny

Voda, která léčí

Voda, kterou v Karlových Varech bereme takřka jako samozřejmost, je tak cenná, léčivá a unikátní, že bychom si ji měli hýčkat! Horké minerální prameny v Karlových Varech se využívají už po staletí a nevytlačil je ani prudký rozvoj farmacie. Právě naopak, lékařská věda si jich váží více než kdy dříve a v mnoha případech je z dobrých důvodů upřednostňuje.

Pozor ale - Karlovarská termální minerální voda je složitá, vysoce koncentrovaná směs přírodních látek, která není určena ke stálému či neregulovanému užívání. Pitnou kúru Vám na míru předepíše naše lékařka.

využití

Pitná kúra i koupele

Základní a nejdůležitější léčebnou procedurou je v Karlových Varech pitná kúra. Každý z pramenů má jiné léčivé účinky. Vedle pozitivního vlivu na celý trávicí trakt a pohybové ústrojí podporuje pití pramenů i celkové pročištění organismu. Nejbližší pramen - Hadí je vzálený od hotelu jen asi 50 metrů.

Hotel Royal Regent jako jeden z mála lázeňských domů v Karlových Varech má termální vodu z Vřídla přivedenou až do hotelu a v našem balneocentru ji využíváme ji při mnoha různých procedurách.

Uvidíte, že už po pár dnech pitné kúry doplněné o léčebné procedury se budete cítit jako znovuzrození.